“Wij geloven dat de toekomst door nieuwe generaties zal worden gevormd.
Daarom zijn we zo gepassioneerd om jonge talenten te helpen met innovatieve en ondernemende vaardigheden, tools en mindsets.”

SHIFT HAPPENS!

Gestuwd door exponentiële technologische en digitale groei en exponentieel afnemende natuurlijke grondstoffen wordt de wereld complexer dan ooit tevoren. Economische en sociale systemen volgen niet langer een lineair pad, maar een circulair patroon.

Deze nieuwe complexe wereld vereist nieuwe ondernemende leiders die in staat zijn om leiding te geven in deze snel veranderende omgeving.

Talenten met visie, talenten met passie, talenten met een ondernemende mindset. Talenten die niet alleen gericht zijn op het resultaat, maar de context verkennen, het proces waarderen, experimenteren en durven te falen. Talenten met lef, geloof in de kansen en die zaken vanuit meerdere perspectieven bekijken. Talenten die geïnspireerd zijn om duurzame economische en maatschappelijke systemen te creëren.

Een nieuwe realiteit creëren. Dat doen we door nieuwe generaties in hun kracht te zetten. Zij wakkeren overal het vuur aan. Brengen verandering. Schudden de status quo op. Brengen passie in dat wat muurvast lijkt te zitten. Met onbevangen visie, ondernemende geest en frisse energie laten we de gevestigde orde patronen doorbreken. Eigenwijsheid en verbeeldingskracht krijgen daarbij alle ruimte.

Onze missie is drieledig

Business Design &

Societal Design by

Talent Design