Open inschrijving: training Design Thinking - verdieping in Empathie

De ervaring in onze programma´s is dat veel mensen in organisaties worstelen met de complexiteit van de uitdagingen waarvoor ze staan. Vaak komt de vraag op hoe je je moet manoeuvreren tussen de verschillende belangen en interesses van je stakeholders en je eigen belangen.

Om tot relevante oplossingen te komen wil je helder krijgen wat er leeft bij de stakeholder, en wat die écht nodig heeft.

Maar een praktische manier om te ontdekken waar iemand écht behoefte aan heeft ontbreekt nog.

Om daarbij te helpen organiseert STUDIO.WHY een training Design Thinking: verdieping in Empathie.

STUDIO.WHY - Empathie

Wat is het

Je gaat aan de hand van een echte case een praktisch en uitvoerbaar empathieproces ervaren waarmee je leert de behoeften van mensen te vinden. Je verdiept je in, en maakt kennis met de vaardigheid om empathievol met anderen om te gaan en dit in te zetten in het proces van Design Thinking waarbij je aan de hand van je bevindingen een product of dienst gaat ontwerpen die aansluit bij die behoefte(s).

Voor wie

Zzp’ers, managers, teamleiders, product- en dienstontwikkelaars.

Wanneer

29 mei van 9:00 tot 17:00

Inschrijven

Schrijf je onder aan deze pagina in en wij nemen contact met je op voor een intake.

Kosten

€395 excl. btw incl. lunch.

Locatie

Stationsgebouw, Genteldijk 5, 4191 LD Geldermalsen (ingang is op perron 3b).

Waarom het je gaat helpen

Je ervaart een nieuw proces door te werken aan een echte case. Hierdoor doe je in korte tijd een kleine ervaring op die de drempel verlaagd om het ook in je eigen praktijk toe te passen.

Aanmelden

 
 

STUDIO.WHY heeft 4 jaar ervaring met het begeleiden van corporate organisaties bij hun complexe uitdagingen. STUDIO.WHY organiseert inspiratieshots, coaching en training waarbij de Design Thinking mindset leidend is.